+46 70 576 57 57 info [at] mtigersports.se

F.A.Q

Hur bra är egentligen BikeRays lampor?
Det är (tro det eller ej…) en av de vanligaste frågorna vi får faktiskt…
Våra återförsäljare, kunder samt våra egna jämförelser är helt entydiga. Det finns ingenting i samma prisklass som är i närheten av vår ljusstyrka, batteritid, ljusspridning, ljusbild, kvalitet och känsla.

Hur fungerar garantin?
24 månaders full garanti för fabrikationsfel på batteri, lamphus, laddare och kablage. Trasig produkt ersätts med ny. BikeRay står självklart för alla transportkostnader i samband med utbyte av produkt. Observera att trasiga produkter inte repareras UTAN direkt ersätts med NY vid eventuella garantiärenden. BikeRay Sveriges verksamhet lyder under både konsumentköplagen och distansköplagen.

Under 2014 sålde vi mer än 1200 st BikeRay-paket.

Finns det tillbehör och reservdelar?
– Det mesta finns att köpa i efterhand (t ex batterier, lamphus, kablar, huvudställningar, fäst-o-ringar m m.) Bikeray Sverige hjälper självklart till med aftersales.

Är BikeRay-lamporna vattentäta?
– Lamphusen hos både Ray-IV-EVO och Ray-FI är damm- och vattenskyddade (IP65). Ray-XCR är IP67-klassad. D8-dyklampan är tät till 100 m (IP68).

Vad menas med frakt ingår?
– Fri frakt inom Sverige med DHL ingår vid förskottsbetalning för privatkunder. Efterkrav kostar 60 kr extra.

Är det öppet köp?
– Ja i 30 dagar. Köparen står för eventuell returfrakt och skickar tillbaka oskadad produkt i originalförpackning. I övrigt gäller såväl konsumentköplagen och distansköplagen då vi är ett svenskt bolag.

Hur betalar man?
– Via förskottsöverföring till plusgiro eller mot postförskott (60 kr i adm.avg). Återförsäljare och föreningar även mot faktura med 10 dagars kredit.

Varför kan man inte betala med bank-/kreditkort, Payson, PayPal eller liknande?
– Vi har valt bort alla dessa betalningslösningar då vi tycker att de kostar för mycket. De avgifter som kortföretagen / PayPal / Payson m fl tar ut måste vi i slutändan lägga på priset.